tiistai 2. lokakuuta 2012

Rastat tulossa

Saunassa roikkuu rastoja. Huh huh. 7 tehty, vielä 53 jälellä näin aluksi, saa nähdä tartteeko viel lisääkin.


20.10. Olen menossa keikalle (taas vaihteeksi), ja koetan saada noi valmiiksi siihen mennessä. 

Näiden keikalle olen menossa isän kanssa W.A.S.P. - Wild child

Tajusin, että olen nähnyt vuoden 2010 jälkeen nyt lähes kaikki lempparini.
Tarja Turunen nähty kahdesti, joulukuussa kolmas kerta, Nightwish, Ozzy Osbourne, Tarot, Alice Cooper, Klamydia, Sonata Arctica. Seuraavaksi vuorossa W.A.S.P. Vielä kun Aerosmithin keikalle pääsis nii ois kaikki lempparit nähty. Lisäks on jo nähtynä Poisonblack, Iron Maiden, Black Label Society, Peer Günt, Hevisaurus ja Céline Dion (tosin jo vuonna 2008).

Nightwishista puheen ollen... Eilen kyseinen bändi taas ravisteli hevipiirejä. Miehistövaihdos taas kerran. Eisn lähti Sami, sitten Tarja ja nyt Anette. En voi sanoa olevani kovin pahoillani tästä. En ole koskaan ollut Anette fani. Holopaiselle pisteet siitä, että tällä kertaa miehellä oli pokkaa sanoa asia suoraan ja keskustella. Vänskä erotettiin managerin välityksellä ja Tarja avoimella kirjeellä. 
En ymmärrä sitä, miksi media juoksi taas Tarjan luo kysymään mielipiteitä. Oikeasti, Tarja lähti vuonna 2005.  Tarjan kommentti oli aikas ärtyneen kuuloinen, kuten aina, kun sitä pyydetään sanomaan jotain Nightwishista.   

Tarja Iltasanomille: "En tiennyt tästä ollenkaan enkä ole asiasta kiinnostunut. Onnea kummallekin osapuolelle."
Omasta mielesäni Nightwish alkaa olla jo niin loassa ja alamäki lähti Tarjan erotuksesta ja uskoisinpa ettei ne siitä enää nouse kovin helposti. 

Tähän päätän päivitykseni.

1 kommentti:

  1. Kyllä on kuule kädet kipeinä, ennenkuin tuollaisen määrän saat valmiiksi !!

    VastaaPoista