sunnuntai 21. lokakuuta 2012

W.A.S.P

Kävin eilen W.A.S.P:in konsertissa Seinäjoen rytmikorjaamolla. Se oli niin siistiä! Olin mikkistandin edessä EKASSA rivissä! Ei hitto ne miehet veti kovan show'n. Blackie Lawless on ihan MAHTAVA vokalisti.
Nyt mun ääni on käheä laulamisesta ja huutamisesta, selkää särkee, niska on jäykkä headbangauksesta, käsi on ihan poikki koska olin valehtelematta kaksi tuntia käsi ilmassa \,,/ merkissä ja jalat on poikki hyppimisestä. Mutta oli se sen arvoista.
Blackie todellakin osaa villitä yleisönsä. Oli ihan mahtava olla paikassa josta näin kaiken. Blackie heitti yleisöön pullollisen vettä. Varmaan puolet siitä tuli minun päälle :D Viilensi kivasti.

Tässä pieni maistiainen kuvista. Laitan muut kunhan pääsen takaisin kotiin ja koneelle, sillä loput on kameralla otettuja. Tässä kuitenkin nyt Blackie ja Elvis mikkiständi.

Blackie kertoi meille Elviksen tarinan. Se on maailman ainoa $10 000 mikkiteline. Elvis osaa huojua ja sen päälle voi kiivetä. Sen rakensi sama Disney porukka, joka teki Pirates of the Caribbean lavastuksia. Alkuperäisellä Elviksellä oli sarvet, mutta ne on otettu turvallisuussyistä pois. Blackie oli joskus treenien jälkeen jäänyt leikkimään alkuperäisellä sarvellisella Elviksellä ja noussut sen päälle. Yhtäkkiä hän oli tajunnut kaatuvansa suoraan eteenpäin ja kierähtänyt pois sen päältä. Elvis oli kaatunut laulajan viereen ja sarvi oli uponnut lattiaan parin sentin syvyyteen. Jos se olisi mennyt pari senttiä vasemmalle, se olisi puhkaissut Lawlessin sydämen tai keuhkon. Blackie totesi asiaan näin: "I was just laying there on the floor and I started to think. If it would have hit me, my friends would have found me there in the morning underneath Elvis and it would have looked like this thing attacked me at some point during the night. So... If you are going to play with thing like this, make sure you have someone with you."EDIT: Loput kuvat 
3 kommenttia:

  1. Ihania luontokuvia edellisessä postauksessa. Paljon olet ehtinyt kuvata konsertissakin!

    VastaaPoista
  2. Keikoilla on aina mukava käydä.. On se fiilistely ihan eri tasolla entä jos vaan kotona kuuntelis mankalla :)

    VastaaPoista
  3. Oh W.A.S.P <3 Joskus vielä tämäkin väsähtänyt kolmekymppinen menee katsomaan :).

    VastaaPoista