torstai 13. syyskuuta 2012

Blogi pystyssä, jälleen

Koska vuodatus tuhosi kaikki kuvat ja muuttui muutenkin surkeaksi, päätin siirtää bloggailuni tänne. Vanha blogini siis http://neuleluola.vuodatus.net, mutta eipä siellä enää ole nähtävää, koska vuotis tuhosi kaikki kuvat... Mutta vanhat kujeet jatkuvat siis täällä.

Osallistuin tänään Nordenfeldtin järjestämään kuvakilpailuun. Pääpalkintona kilpailussa on Tarja Turusen photoshootissa käyttämä vyö! Tahtoo! Tällä kuvalla osallistuin.
 
Nellin tassussa on tulostettu kuva Auro rannekkeesta. tehtävänä oli siis ottaa poseerauskuva kyseisen rannekkeen kanssa joko ystävän ranteessa tai omassa ranteessa. Noh, lainasin ystäväni Nellin rannetta :D

Nelli ei tainnut ihan arvostaa tätä valokuvamallin hommaa. Reppana, höperö omistaja käyttää mallina million missäkin. 


Tällä hetkellä käsityörintamalla on tuloillaan kaulahuivi, joka menee joululahjaksi ihanalle Tarjalle <3 Viimein on taas se aika vuodesta, kun joulukiertue julkistetaan ja tänä vuonna se ulottuu myös tänne Ouluun. En millään malttaisi odottaa, että saan taas tavata Tarjan.                                                        

Kuvasaastetta viime vuodelta

Ihana Tapsa <3 Finlandiatalolla 2011


Eka tapaaminen jumalattareni kanssa vuonna 2010 Oulun tuomiokirkossa

Palaillaan taas piakkoin käsitöiden merkeissä, kunhan yo-kokeet päättyvät ja ehdin jopa tehdä käsitöitä. tekeillä tällä hetkellä kaksi cossia, Bellatrix Lestrange (http://24.media.tumblr.com/tumblr_ma7h3bSoIL1rytgzlo3_500.jpg tosin kouluikäisneä) ja Samara Morgan (http://1.bp.blogspot.com/-THyucA_IUpA/ToePutOYNzI/AAAAAAAAAL4/lmLuV9YbBmQ/s1600/rings_review_03.jpg)

Haltiapolku kiittää ja kuittaa ja vaikenee yöksi. Koetan saada piakkoin taas postausta aikaiseksi, esimerkiksi kesäisestä kolmen viikon Englannin matkastani :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti