keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Valivali taas kerran

Hyvät bloggerin kotitohtorit, mikä mua vaivaa.

Selkärangassa tuntuu valtava paine ja kipu siitä johtuen. Säteilee joka puolelle, lantiosta hartioihin. Mikään asento ei ole hyvä ja alkaa turhauttaa.

Haravoin eilen ja toissapäivänä (tai jos tarkkoja ollaan niin su ja ma), mutta ei kai sen pitäisi selkäRANGASSA tuntua. Lihaksissa nyt voisi vielä ymmärtääkin. Tämä on ihan selvästi rangassa.

Diagnosoitu on skolioosi ja miljoona muutakin vaivaa (osa nikamista luutunut yhteen, osasta puuttuu puolet, selkäydin välillä ahtaalla, välillä paljaana noin esimerkiksi) mutta ne on kaikki yläselässä. Mutta kait nekin on nyt vähän sit suuttuneet jostain. Pahin kohta on kyllä keskellä selkää nyt.

Kello on kaks yöllä ja mä valvon tän takia edelleen (lääkeyliherkkyyden takia en ota nappeja ellei ole _aivan_ pakko), nukkukaa te minunkin puolesta. Onneksi ei ole koulua tai ajotuntia, voi nukkua myös päivällä jos sattuu pystymään.

2 kommenttia:

 1. Voi sinua reppanaa !
  En ole lääkäri, mutta olen varma että tuo runsas haravointi on syynä. Jos tekee jotain liikettä, mitä ei normaalisti tee, noin käy. Ja sinä olet nyt haravoinut LIIKAA !
  Paranemista ♥

  VastaaPoista
 2. Voi sinua, kipu on kelju kaveri.
  Kipaseppas oikialle tohtorille.
  Tsemppiä, toiselta yönsä valvoneelta:))

  VastaaPoista