tiistai 15. joulukuuta 2015

Luukut 14 ja 15


Pahoittelen kovasti etten eilen saanut päivitettyä blogia. Kävin iltapäivästä kävelylenkillä kirjastossa ja uppouduin illasta kirjoittaman esseetä ja havahduin joskus reilusti puolen yön jälkeen että mitähän kello on. :D Essee on valmis ja vailla lähetystä. Deadline perjantaina, eli tämähän meni aika hyvin. Sanamäärä: 2262!

Eli. Kävin siis eilen kävelyllä ja sain räpsittyä kuviakin, kun meidän kylä on talvisiin tosi nätti.
 
-8 astetta pakkasta, mukava talvikeli, kylänraitti ja suuntana kirjasto. Eikä ees palellut! :)
Tuota kun seurais pääsis merelle.
Päätie

Kaupungin miehet teki luistinkenttää. :)

Tänään olen sitten nököttänyt visusti koneella ja väsännyt tuota esseetä apinan raivolla. Deadline olisi perjantaina, mutta perjantaina on myös tentti niin tämä piti saada pois alta. 

Kävin äsken pihalla ottamassa valokuvia, kun on taas niin kaunis yö. Viime yönä olisi ollut ne revontulet, mutta nukuin onnellisesti niiden ohi.
Tältä illalta maisemaa.
Parit joululaulut vielä yöhön.
Paula Koivuiemi - Tähti tähdistä kirkkain
Tarja Turunen - In the eyes of a child

Nyt mä painun nukkumaan, on tässä sen verran monta yötä taas valvottu ja stressattu ja silmien alusten väri on sen mukainen ja puntarikin näyttää stressistä johtuen 4 kiloa vähemmän kuin kaksi viikkoa sitten, että nyt mulla on oikeus nukkua (ja aamulla herätä kello 7 viemään äiti töihin, että saan auton ja pääsen Phoenixin elämää blogin Phoenixin kanssa ituparkkiin)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti