sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Loma tuli

Ja loma lähes menikin jo. Sairastin lähes koko loman. Jouluaattona kipeytyi kurkku ja joulupäivänä nousi noin 38 asteen kuume ja vielä tammikuun alkupäivät meni niiskuttaessa.

Lyhyenä tiivistelmänä voisin sanoa, että pukki toi keikkalippuja Sonata Sinfonicaan ja Koiteli Elää 2017 festarille, pari ihanaa Doctor Who aiheista kaulakorua ja... pianon! Ihka oikea sähköpiano. <3 Se on ihana. Itse ostin itselleni Tarja-reissulla pari tinapilliä lisää. Naapurit kiittää. ☺ Tarja keikasta ja sen hämmentävyydestä lisää kuvien jälkeen.

Vuosi vaihtui raketteja katsoessa ja niiskuttaessa ja tämä vuosi tuo paljon uutta. Minusta tuli ainejärjestöni Verba ry:n tiedotusvastaava ja toinen mediavastaavista, eli siinä riittää työsarkaa. Lisäksi, aikani tummahiuksisena on tullut päätökseensä. 

Aloin saamaan allergisia oireita, joten seinä tuli vastaan. Oman terveyteni vuoksi en enää uskalla värjätä. Sitten onkin jäljellä se päätös, miten palaan takaisin omaan väriini, tätä mustaa on nimittäin reilusti yli puolen metrin verran. Leikkaus ei oo ensimmäinen vaihtoehto ja blondaustakaan en mielelläni tekisi. Tässäpä projektia vuodelle 2017, kuvia tulee olemaan aina välillä. Jännä seurata miten tyyli tulee vuodessa muuttumaan. Onneksi mun hiukset on nopeasti kasvavaa tyyppiä. Kyllä tästä hyvä saadaan, vaikka onhan siinä tottuminen. 

Joulun jätkänkynttilä ja uuden vuoden rakettejaJoulun kohokohta ja lievästi sanottuna oudoin keikka jolla olen ollut, mutta toisaalta myös ehkä hauskin. Tarja unohteli sanoja, sen kurkkuun selvästi sattui, bändi ei osannu aina soittaa, vierailijat lauloi väärin tai näytti siltä että tahtoo pois ja Tarjan yritys saada yleisö laulamaan kuoli alkuunsa. Meitä tuttuja eturivissä se yritti ihan erityisesti ja me koitettiin vajota penkkiin et laula ihan itse vaan. Mä muka vähä yritin, mut en kehdannut, kun kukaan muu ei ollut yhtään mukana enkä osannut sitä joululauluakaan kuin kertosäettä vähän. Monta kertaa myös mietin, että kumpi meistä muistaa sanat väärin. Mut Tarja oli silti Tarja ja heitti yhtä sekavaa spiikkiä kuin aina ja oli oma outo itsensä. Vähän tää nyt kyllä silti valitettavasti tuntuu lopun alulta joulukeikoille, koska sali oli vaan puoliksi myyty. 
Mutta Tarja on silti aina Tarja. <3 Ensi vuonna paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti