tiistai 26. maaliskuuta 2013

Uusi pipo

Violetti linja jatkuu. Ostin eilen pipolangat ja nyt ne on valmis pipo. Aioin ensin tehdän erään Suuressa Käsityölehdessä olleen tupsupipon, mutta se ei toiminut tälle langalle jotan tein sitten ihan omasta päästäni käsin pipon.  Lankaa jäi käänteisen väriseen pipoon.
Tavoistani poiketen kirjoitan myös ohjeen nyt muistiin tänne. Saapi lainata.

Lanka: Novita Siiri
Tarvikkeet: Lankaa ja puikot 6 (resoriin) ja 7 (muuhun)
Menekki: Noin 85g

Luo 72 silmukkaa ja jaa ne neljälle puikolle (18/puikko). Neulo suljettua 202n joustinta 12cm ja vaihda paksummat puikot. Lisää jokaiselle puikolle 1 silmukka. Neulo sileää neuletta 15cm. Kavenna 1krs. 3o yhteen, 1o, 3o yhteen, 1o jne. kerroksen loppuun. Neulo 2-5krs kaventamatta. 6krs. 3oyhteen, 1o ja jatkuupi samalla tavalla koko kerroksen ajan. 7krs neulo kaventamatta. 8krs neulo koko ajan 2o yhteen ja vedä lanka loppujen silmukoiden läpi. Päättele.

Tämä sopii hyvin yhteen näiden jo esiteltyjen sukkien kanssa.
Vielä jos yhdistäis violettiin Oxford huppariin niin jo ois mustavioletti asu! Oikeesti mää tykkään violetista melkeen yhtä paljon kuin mustasta ja mieluiten käytänkin vaatteissani väripilkkuina violettia :)

Eksyttin tänään äidin ja siskon kanssa lankakaupoille ja oho hups sieltä lähti 2 kerää kympillä tarjouksesta mukaan Viking Ville sukkalankaa. Kirkasta pinkkiä (!) ja mustaa. Mutta nyt tää lähtee pianotunnille kaa kertaa kahteen ja puoleen vuoteen!


1 kommentti: