tiistai 28. toukokuuta 2013

Helsingin reissu

Heti alkuun: TARJA ON AIVAN IHANA <3<3<3<3 Miksi se on sellanen... täydellinen? En osaa oikeasti sanoa siitä keikasta paljon mitään: Se oli vain niin sanoinkuvaamaton ja upea ja ja ja... kaikkea.

Kuveja saatte nyt, videota kunhan joudan antaa niiden latautua bloggeriin.

Tarja pääsi rumpuihin
Rumpali Mike Terrana alkoi kuorolaiseksi
Koko porukka. Tarja, Mike, Tallinnan sinfoniaorkesteri ja kuoro.
Ja tietysti Mozart

Oli kyllä aivan upea Beauty and the beat konsertti. Kyseinen keikka taidettiin kuvata, ainakin kameroita oli ja se kait tulee osaksi DVD:tä kiertueesta

Sit siellä Helsingissä oli myös tällanen ihana 
Mulla on ikävä :(

Ja sit tuli vähän shopattuakin ja tyhjennettyä tili. En jaksa ottaa nyt kuvia, mutta etsin teille linkit netistä samanlaisiin juttuihin.
Ostin esim. tällaiset samanlaiset kengät  niiden hajonneiden tilalle. Mikähän army ihminen musta alkaa kuoriutua, omistan nyt mastokuvioiset kengät ja Mil-Tec Para teräskärkimaiharit jotka on valmistettu Saksan toisessa maailmansodassa käyttämien sotilaskenkien kopioiksi.

Sit me ostettiin murun kanssa toisillemme tällaiset korut. Symboloivat sitä, että katsotaan toistemme perään ja pidetään huolta, vaikka asutaankin aivan eri päissä maata.
Olen myös pitkään halunnut skottiruutumekkoa. NO NYT MULLA ON!!! Näin ihana. Morticiasta 59,95€. Mutta on se oikeasti todellakin hintansa arvoinen. Tykkään!

Ei mulla tainnut olla nyt muuta. 

Eikun olipas. Kuukauden sukkia ei ole nyt tullut hetkeen. Parannan asiassa ja laitan kuvat niin pian kuin kerkiän ne kuvata. Ollut vähän hässäkkää tässä nyt lakkiaisten ja pääsykokeiden takia, niin ei ole joutanut sukkia neulomaan tai päättelemään, eikä sen puoleen sitten ole ollut  kuvattavaakaan :D 

Öitä!


3 kommenttia:

  1. Mahtava homma, että on ollut mukava reissu ja keikka sinulla!!! Minä tässä vielä joudun kesän Qstockia tovin odottelemaan :)

    VastaaPoista
  2. Tarjalla on upeat puvut ja sinunkin pukusi on kaunis.
    Mukava, että keikka oli hyvä.

    VastaaPoista