sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Pieni tilannekatsaus

Kiitos kauheasti kaikille onnitteluista! :)
Ensi viikolla on edessä vielä ylioppilaskirjoituksiakin suurempi koitos. Pääsykokeet. Huomenna ja tiistaina suuntaan Linnanmaalle Oulun yliopistolle englantilaisen filologian ja kirjallisuuden pääsykokeisiin. Meinaa jännittää eikä edes ihan vähän.

Keskiviikkona on sitten edessä aivojen nollausta. Kurssi kohti Helsinkiä ja Tarja keikkaa <3 Perjantaina tai lauantaina on luvassa sitten kuvapäivitystä Helsingin reissultani. Tietokone jää kotiin mutta kamera ja neulepuikot lähtee mukaan. Junailen Helsingistä takaisin Ouluun ja ostin eilen sitten Galaxy paljettilankaa matkaneulomiseksi. Siitä syntyy revontulihuivi.

Asiasta toiseen. On se ylioppilasjuhlien järjestäminen rankkaa. Pihaa on haravoitu urakalla ja eilen käytiin ruotsista asti ostamassa uudet matot eläinten tuhoamien 30-vuotta vanhojen tilalle. Entinen kani puri vanhoista matoista reunat ja nykyinen koira on saanut niiden keskelle kuovittua reiät. Nyt on uudet hienot matot sitten. Veljeni valmistuu leipuriksi päivää ennen mun lakkiaisia ja on lupautunut leipomaan. Yhdistetään juhlat, vaikka ne nyt onkin yo-juhlien nimellä periaatteessa. Mä leivon yhden täytekakun. Banaania ja kermaa sisällä, päällä mariannerouhetta ja joko suklaanappeka tai kiivi viipaleita. En oikein tiedä vielä. Sopiiko kiivi ja banaani yhteen?

Nyt mä meen takaisin katseleen the Addams familyä dvd:ltä ja tonkimaan vaatekaappiani kirpputorikuormaa varten. Pakko olla jotain ylimääräistä kun ovi ei meinaa mahtua kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti