keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Rojekti tukka

Olen ehkä joskus maininnut lakanneeni värjäämästä hiuksiani, mutta en muistaakseni ole ikinä esitellyt projektia tarkemmin, varsinkaan kuvin. Kyllästyin siihen jatkuvaan värjäyskierteeseen, kemikaaleihin, jännitykseen milloin allergisoidun ja siihen, että hiusteni nopeasta kasvusta johtuen juurikasvu erottuu jo kahdessa viikossa, sillä hiukseni kasvavat yli 2cm kuukaudessa, eli loppupeleissä värjäys on yhtä tyhjän kanssa. Olen koettanut saada aikaan väriä josta juurikasvu ei erottuisi niin selvästi ja lopputulos olisi liukuväri. Se onnistui!

Värjäsin kesällä viimeisen kertani punertavalla violetilla lämpimällä sävyllä. Sen haalistuttua iskin päähäni yhden sävyn vaalentavan aineen jossa oli mukana sävytettä joka oli hyvin lähellä omaa sävyäni, itseasiassa siitä on nyt kuukausi enkä ole vielä nähnyt juurikasvua joten se taisi olla täsmälleen oma sävyni.

Te lukijat tiedätte minut mustahiuksisena, joten todellinen värini on hyvin radikaali muutos imagooni, mutta en halua enää leikkiä kemikaalikoktailin kanssa. Pidemmittä puheitta esittelyssä luonnollinen hiusvärini ja tulevaisuuden Tähkäpää tai Kultakutri.

1 kommentti:

  1. Ihana tähkäpää :) kyllä se musta sopi siulle, mutta tämä oma värisi kirkastaa kasvojasi.
    Noissa hiusväreissä on kyllä aika läjäys kemikaaleja ja ne voi altistaa vaikka mille.

    VastaaPoista