tiistai 10. marraskuuta 2015

Uusi lanka

Löysin Oulun lankamaailmasta ihanan väristä ja tuntoista lankaa etsiessäni lankaa fani-/joululahjaan Tarjalle. Sitähän piti ostaa sitten heti 2 kerää testiin. Tuntuu käteen tosi kivalta, 100% akryylia. 100g/kerä ja 330 metriä kerässä. Ostin myös 7 pyöröpuikot, sillä koetan tehdä tästä revontulen. Katsotaan mikä tästä syntyy. :)

Sain itsekin vihreää lankaa säkillisen. Täytin 1.11. 21 vuotta ja sain isotädiltäni hänen naapurinsa värjäämää lankaa pussillisen ja paljon puikkoja ja koukkuja ja neuloja, naapurin todetessa ettei enää kykene neulomaan. Niistä kuvaa, kunhan löydän ne muuttokuormasta. Sain itseni vihdoin tänne kämppääni, tosin kohta menen takaisin kotiin, sillä sain 4 päivän sijaisuuden lukiolta (elämäni ekat oppitunnit, apuva!) ja kotoa on niin paljon kätevämpi kulkea.

Kämppä on muuten hyvä ja kiva, mutta ikkuna vetää, mutta onneksi on keksitty peitto. Olen tänään ollut kääriytyneenä siihen puoli päivää. Kävin kaupungilla ja kastuin läpi märäksi. Kurjuuden maksimoi se, että kengänpohjassani on ilmeisesti reikä ja varpaani olivat täysin märät ja täysin kohmeessa.

Terkut peiton mutkasta!

1 kommentti: