perjantai 26. elokuuta 2016

Koiteli elää

Hyvää syksyistä iltapäivää. Alkaa jo oikeasti tuntua vähän syksyltä. Kävin viikonloppuna siskoni ja vanhempieni kanssa vielä viimeisillä festareilla, jotka on vaatimattomasti nimetty Suomen kauneimmiksi. En kiistä. Kyseessä oli siis Koiteli Elää 2016 Oulun pohjoispuolella tuolla Kiimingissä Koitelin koskilla. Osallistuin myös Koiteli Elää kuvakilpailuun (instagram ja faceboon #kauneinkisa) ja tulin kolmanneksi ja voitin kaulakorun. :)

Tässä muutama otos festareilta. Ensimmäisellä lohkesi kolmas sija kisassa. Kosken rannoille sytytettiin auringon laskiessa roihuja.


Käsitöiden sarallakin on edistytty. Tein syksyksi uuden pipon. Siitä piti tulla kummipojalle, eli Phoenixin elämää blogin pitäjän nuorimmaiselle, villatakki, mutta en yksinkertaisesti jaksanut neuloa sitä, liukas ja ohut lanka oli liikaa mulle. Laitoin sen kaksinkerroin, otin silmukkamäärään vinkkiä 7-veljestä piposta ja sävelsin omasta päästäni mallin. Lankana joku turkkilainen akryyli-angoraseos. Pehmeää ja lämmintä. Kummipojan takkiin ostin kivemmat langat ja aloitin alusta. Siitä lisää myöhemmin.

Lisäksi syntyi nämä tossut. Huopasta mun kätköistä. Ei palele varpaat nyt. Täytän parin kuukauden päästä 22, mutta ikinä ei ole liian aikuinen yksisarvistossuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti