sunnuntai 28. elokuuta 2016

Mää vaan katon.

Joo, menipä taas. "Mää ihan vaan katon" päättyi siihen, että köyhdyin kaupungissa noin satasen. Mutta materialistinen pieni harakka sisälläni hykertelee tyytyväisenä. Oulussahan oli siis viikonloppuna kansainväliset suurmarkkinat ja minä löysin sieltä kelttikoruja myyvän kojun (tosin ihan suomalaisen www.kelttikorut.com). Sinne upposi jo 54€. Olin kaupungissa Phoenixin (Phoenixin elämää) ja hänen Elpu tyttärensä kanssa ja piruina yllytettiin toisiamme vielä, että mitä väliä vaikka ei oo rahaa kun ne kimaltaa niin nätisti.

Mukaan tarttui Taran prinsessan juhlakääty kaulakoru violetilla kivellä, symboloi valtaa, joka päätyy koristamaan kaulaani uskollisen Michael Monroe koruni yläpuolelle. Taran kukkula on muinaisirlantilaisessa mytologiassa jumalten valtakunnan sisäänkäynti ja pyhä paikka.
 
Phoenixin kanssa ostettiin samanlaiset sormukset oikeaan nimettömään. Kyseessä on kelttiläinen ikuisen ystävyyden solmu. Se on ikivanha kelttien sotureiden ja ystävysten vala huolehtia toisesta tässä ja seuraavassa elämässä.
 
Näiden ihanuuksien lisäksi Tiger, tuo houkutusten, sälän ja krääsän mekka myi mulle 4 tuikkukuppia hintaan 2€ koko satsi. Kaksi violetia ja kaksi vihreää.
 
 
Loppurahat meni Kärkkäiselle. Ostin yhteen Doctor Who aiheiseen tuunaukseen tarvikkeet. Siitä lisää huomenna, kun saan ainakin aloitettua projektin. Minulla on visio (kuuluisat viimeiset sanat). :)
 
 

2 kommenttia: