torstai 17. marraskuuta 2016

Blogiyhteistyö

Huh... enpä olisi uskonut, että minä joskus tuota sanaa käytän. Mutta niin siinä on nyt sitten käynyt, että Oulun kaupunginteatterin suuntaan on vireillä yhteistyötä. Saatte siis jatkossakin lukea teatterin hienosta työstä. Valheet ja viettelijät käsittelin hyvin pintapuolisesti, mutta tulevissa aion avata näytelmiä enemmänkin (paljastamatta tietenkään juonta! Spoilers, niin kuin River Song Doctor Whosta sanoisi). Tästä lisää myöhemmin. :) Seuraava teatterikerta on edessä 9.12., kun menemme ainejärjestömme Verba ry:n kanssa katsomaan Jääräpään.

Ja seuratkaa toki myös instagram-tiliäni (*click*), sinne päivitän muutekin kaiken ennen kuin tänne ja teatteripäivityksistäkin ihan ensiksi tulee jotain päätymään sinne.

Mutta nyt minä lähden nukkumaan, toissailtana väsäsin koulutehtävää vielä kello yksi yöllä ja eilen oli Teekkaritalolla, eli Oulun yliopisto-opiskelijoiden omassa menomestassa Kaijonharjussa, Säädyttömän säädylliset sitsit. Harmi, kun en tajunnut pyytää ketään ottamaan kuvaa asustani. Pukeuduin englantilaiseksi talonpoikaisnaiseksi.

Ja koska kuvattomat postaukset ovat tylsiä, niin tässä teille tuleva villasukka. Lumi Karmitsan Karmeat joulusukat kirjasta Villit vanttuut & vallattomat villasukat

Saatte vielä puun. Oon niin hyvällä tuulella nyt! :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti