keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Menipä taas

Noniin... Ensi maanantaina alkaisi sitten autokoulu. Paha vaan, että muut tunnit on keskiviikkoisin kello 18:00. Just samaan aikaan kun mun laulutunnit tuolla noin 20 kilometrin päässä. Nyt on vaihtoehdot joko lopettaa kokonaan/vaihtaa instrumenttia tai siirtyä toiselle opettajalle. Oma ope ei ole kuin keskiviikkoisin paikalla ja lähtee hänkin kesällä kokonaan.

Mietin nyt, että menisin taas pianotunneille. Kävin pianotunneilla toisella musakoululla neljä ja puoli vuotta, mutta jatkuvien opettajanvaihdosten takia lähdin (olisi tullut jo kuudes opettaja) samaan aikaan kuin viimeinen ope ja vaihdoin vielä kokonaan musakoulua. Toki siis nää laulutunnit oli aluksi vaan sellainen, käyn kokeilemassa siihen asti, että ope tulee takaisin intistä, mutta jotenkin jäin niille tunneille. Nyt olis tilaisuus siirtyä takaisin pianoon...

Viime aikoina se on vähän poltellut, että olisi kiva oppia soittamaan myös klassista pianoa. Se on rakas instrumentti ja olen siinä oikeasti hyvä. Viimeksi taisin eilen puhua vanhemmille, että haluaisin takaisin pianotunneille, mutta he oli sitä mieltä, että tämä kevät pitäisi jatkaa vielä laulussa ja katsoa syksyllä uudestaan. Nyt tuli se tilaisuus vaihtaa, niin MIKSI minä epäröin. En mä voi saman open tunneilla jatkaa kuitenkaan ja ujouteni takia hommasta ei varmaan sen uuden kanssa tulisi ennen ensi syksyä mitään kuitenkaan. Oon vasta nyt alkanut kunnolla luottaa nykyiseen opettajaani, huonoja kokemuksia ihmisistä ja laulaminen on tosi henkilökohtainen asia ja edellyttää suojamuurien laskemista.

 Sama kait se on nyt mennä muutamaksi kuukaudeksi niille pianotunneille, eikö? Joo. Huomenna soittoa siis musakoululle, että voisinko vaihtaa.

Pitää soittaa myös Mannerheimin Lastensuojeluliitolle, että laittavat mut yli hoitajalistalta täksi kevääksi. Tän autokoulun takia joudun ilmoittamaan, etten mene kokoukseen ja en muutenkaan EHDI hoitaa lapsia kun niin monta rautaa tulessa ja nyt parin viikon päästä pitäisi olla kolmessa paikassa yhtä aikaa (MLL kokouksessa, autokoulussa ja laulutunnilla). Kaikki keskiviikkona kello 18:00

Joo.. jos sitä neulois vaikka villasukkaa nyt. Tai siivoais, että sais palohälyttimen kattoon. Entinen hajosi niin isä osti tänään uuden.

2 kommenttia:

 1. Oikein mukavaa autokoulua.
  Piano tunnit kannattaa aina.

  VastaaPoista
 2. Kyllä kai sinä nyt pystyt kolmeen paikkaan yhtä aikaa menemään :)
  On sinulla kiireinen aika.... lepää nyt välillä !

  ps. otin kohteliaisuutena sen kommenttisi kassiini.

  VastaaPoista