perjantai 8. maaliskuuta 2013

Vatsatauti

Olin eilen kaverin 18-vuotis bileissä. Ihmettelin siellä miten väsyttää niin kovasti ja ei ongelmaa olla villasukat jalassa ja kaulahuivi kaulassa, kun muut valittaa kuumuutta minimekoissaan. Kuittasin asian sitten sillä että no mä oon yleensäkin vähän vilukissa ja aina enemmän vaatetta kuin muilla.

Kotona iski päänsärky. Kuvittelin migreeniksi joka tuli jumputtavasta musiikista. Saattoi hyvin olla sekin. Seuraavaksi tuli lihassärky. Ehdin just tekstata kaverille että kaikki särkee samalla tavalla, kuin kuumeessa. Ei vain ole kuumetta. Mittasin kuitenkin kuumeen. 37.6. Jee! Siitä tämä kehittyi vielä oksennustaudiksi. Nukuin yöllä jopa 5 tuntia jossain puolen tunnin pätkissä. Aamulla viimein tunti katkotonta unta!

Nyt makaan sohvalla zombiena ja katson disney channelilta lastenohjelmia. En taida jaksaa lukea psykologiaa tänään. Mä alan olla jo siinä pisteessä, että EVVK koko psykologia, ei jää päähän enää mitään.

Kohta pitäis laittaa uuni lämpiämään että saa sinne heitettyä ranskalaiset. Isä lähti hakeen mulle tullutta discshopin pakettia. Ei aavistustakaa mitä se nyt lopulta sitten sisältää, sen verran mennyt asiat pieleen tän tilauksen yhteydessä.

1 kommentti:

  1. Voi harmi... taas :(
    Paranemista ja hyvää Naistenpäivää Sinulle ♥

    VastaaPoista