perjantai 1. maaliskuuta 2013

Mennee HERMO

Ei oikeasti voi olla enää todellista. Discshop kusi tilauksen. Kovasti väittivät nettikaupassa, että tuotetta on jäljellä se yksi kappale, mutta tänään (lähes kaksi  kuukautta tilauksesta ja kuukausi kyselystä) ilmoittivat, että joo tota sori ei meillä oo ollutkaan sitä. Voi huokaus. Lupasivat onneksi hyvittää lähettämällä vastaavalla hinnalla tuotteen/tuotteita. Siispä isä ottaa maanantaina yhteyttä siihen ihmiseen joka tuon lupasi ja tilaa mulle Ozzy paidan (niitäkin varastossa 1 kpl ja poistuva tuote, jee) ja DVD:n, nyt jännään saanko niitäkään ikinä.

Tää ei oo edes ensimmäinen kerta. 2011 taistelin levykauppa X:n kanssa. Olin ennakkovarannut Alice Cooperin uusimman Welcome 2 My Nightmare levyn, mutta ilmestymispäivänä soitin sinne ja ilmoittivat, että  ei ole vielä tullut, mutta pitäis tulla sen päivän aikana. Lupasivat soittaa kun levyjä tulee kerrottuani, että mulla kestää tunti päästä sinne liikkeeseen bussilla eikä tee mieli tehdä turhaa reissua. Tarkennetaan vielä, että kyseessä oli Special edition deluxe levypaketti eli ei se ihan ormaali levy. Seuraavana päivänä soitin taas että jokojoko. Ei, sanoivat että jotain ongelmia kuljetuksessa, soittavat jahka levyt tulee. Noh, kuukausi meni, soitin sinne, että joko. No ei.
            Meni toinen kuukausi, utelin asiaa taas. Ei vieläkään. Seuraavan kuukauden ajan sateli sähköpostiin viestejä miten asia etenee. Suurin osa oli luokkaa "Joo ei meillä oo sitä vieläkään." Loppujen lopuksi tuli viesti "Me ei saada niitä levyjä ollenkaan. Loppuneet koko Suomesta". Tässä kohtaa heräsi kysymys: Miksi te urpot ette tilanneet niitä edes niille jotka ne oli ennakkovaranneet puoli vuotta etukäteen kuten esimerkiksi allekirjoittanut. Noh, sain levyni loppujen lopuksi tilattua cdon.com verkkokaupasta ja se saapuikin kolmessa päivässä. Että kiitti vaan.

Vuoden 2012 tammikuussa, ihan alussa, tais olla eka päivä kun kaupat oli uuden vuoden jälkeen auki marssin Suomalaiseen kirjakauppaan ja tilasin Sharon Osbournen elämänkerran Survivor. Ilmoittivat silloin toimitusajaksi 4-6 viikkoa. 6 viikkoa meni ja tuli tekstari "Tilauksenne viivästyy enintään 2 viikkoa". Okei, ei ongelmaa. Se on vain kaksi viikkoa. Sama toistui kuitenkin vielä kahdesti ja sitten viestit lakkasi ja hälytyskellot alkoi soida.
          Kirjaa kyseltiin useampaan otteeseen puoli vuotta. PUOLI VUOTTA! Aina sama vastaus "Keskusvaraston ihmiset ei vastaa viesteihin eikä sähköposteihin". Sitten lähdin Englantiin. Kävin siellä kirjakaupassa ja kas! kyseinen kirja ja sen ensimmäinen osa Extreme nököttävät hyllyssä sievästi vierekkäin. Ne tarttui siitä mukaan ja äidille viesti, että peruisi sen puoli vuotta voimassa olleen tilauksen. Mitä vastaa kirjakauppa "Sori, mutta ei tätä oikein nyt voi perua. Mutta me laitetaan se hyllyyn kun se tulee." Ei oo tainnut tulla vieläkään koska vierailen siellä sen verran usein ja aina elämänkertahyllyllä eikä sitä ole siellä näkynyt ikinä.

Nyt jos tämä menee pieleen mulla palaa käpy ja pahasti.

1 kommentti:

  1. Onpas sinulla ollut ongelmia kerrakseen tilausten kanssa. Ei kiireisen ainakaan kannata tilata !!
    Mukavaa alkanutta maaliskuuta ♥

    VastaaPoista