perjantai 22. maaliskuuta 2013

Vauhti päällä

Nyt on Haltiapolun olennot olleet ahkerana! Eilen soitin "töihin" eli Mannerheimin lastensuojeluliitolle, että nyt on niin monta rautaa tulessa eli minä en kerkiä tänä keväänä hoitaa lapsia. Sitten soitin musakoululle ja ensi viikon tiistaina palaan kahden ja vuoden tauon jälkeen pianotunneille ja keskiviikkona on viimeinen laulutunti.

Samalla vauhdilla imuroin ja laitoin ruokaa ja neuloin yhden villasukan varren! Tänään on ohjelmassa kirjastossa ja koululla käynti, pitää palauttaa lokeron avain nyt sillä koulu lähtee evakkoon maanantaina. Kunnon remontti luvassa. Lattiasta revitään 5cm betonia pois, sillä joku nero oli rakennusvaiheessa liimannut muovimatot kostealle betonille väärällä liimalla. Luokat menee uusiksi (toivottavasti ne lähes kaatopaikka kamaa olevat 40 vuotiaat pulpetit ja tuolitkin) ja yksi ulkoseinä kuulemma siirtyy.

Pitää ehkä tänään myös imuroida vierashuone, koska sisko tulee illalla Helsingistä kotona käymään. Kaapissa ois myös tänään vanhentuvaa maitoa, niin siitä ehkä vois askarrella pannarin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti