torstai 27. kesäkuuta 2013

Kesähame

Ukkostaako? Täällä ei, mutta tuulee kyllä kauheena :( Sais kyllä ukkostaa... Ukonilma on ihan parasta, kun myrskyää ja välähtelee.

ASIAAN!

Nyt on hame valmis ja ollut päivän jo käytössä. Tosi hyvä ja kiva tästä tuli. Malli omastaa päästä. Kangas jotain skottiruutuista 65% polyesteria ja 35% viskoosia olevaa Eurokankaasta noin vuosi sitten. Metalliset osat ostettu Nappi Kikasta Oulusta.

Edestä näkyy yksityiskohdat. Soljet ja remmit :)

Takana on remmit kans. Ja mun heviletti kaipais ehkä jo vähän trimmausta jos totta puhutaan...
 
Uusia tauluja on kaksi, kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin. Tässä ne tulevat.
 
Ensimmäisessä on akryyleillä maalattuja susien siluetteja ja punainen täysikuu.
 
 Tämä seuraava on öljyväreillä tehty. Kaksi kuuta ja delfiini. Ei siis olla maan pinnalla. Tekemiseen meni ylättävän vähän aikaa. Noin puolitoista tuntia. Mutta eipä tuossa ole oikeastaan kuin valkoista, sinistä ja mustaa. :D
 
Kävin tänään siellä lääkärissä. Ei ne sanoneet oikeastaan muuta, kuin että voi olla vehnästä, mutta voi olla että ei. Nyt pitää syödä kuukauden ajan antihistamiinia 4 tablettia vuorokaudessa, tarvittaessa kortisonia ja epipen adrenaliini piikin kirjoittivat reseptille.

Niinhän siinä muuten kävi, että me ei lähdetäkään tänä kesänä reissuun :( Tulee aika iso lisälasku nyt tuosta autokoulun lisäajotunneista, niin päätettiin, että hoidan tämän nyt loppuun. Mutta me varmaan lähdetään syksyllä Turkkiin, kun on isä täyttää pyöreitä vuosia :) Mun synttäri on samalla viikolla, eli todennäköisesti juhlin 19-vuotis synttäreitäni Turkin Antalyassa tai Alanyassa :D
Ei paha, eh? ;D Halloweenin lapsi kun olen, olisi tuo ihan kivaa vaihtelua. Yleensä juhlin synttäreitäni pimeässä Pohjois-Suomessa päivänä, jona kuolleet ja aaveet vaeltavat, eli Dia de los Muertosina eli suomeksi pyhäinpäivänä 1.11. En mie kyllä valita, gootti ja pimeyden lapsihan musta kasvoi. Rakastan kaikkea yliluonnollista ja elämän pimeät puolet kiehtovat. Sanoohan sen jo horoskooppi, skorpioni on elämän pimeästä puolesta kiinnostunut ja lintuhoroskooppini Korppi on kuoleman matkakumppani. Syntymäpäivä voi määrittää paljon ;)

2 kommenttia:

 1. Pianhan sinä hameen tekaisit. Nätti siitä tulikin.

  On se mukavaa kun voi syksyllä odottaa matkaa.
  Nyt teet sitten vaatteita valmiiksi reissua varten :)

  VastaaPoista
 2. Iiiihana hame tuli... mulle kans!
  Toi skottiruutu no kyl loistava!
  Kauniit taulut... varsinkin tuo delfiini.
  Itsekin tein piiitkästä aikaa taulumaalausta...
  Olipa ihanan terapeuttista!

  VastaaPoista