tiistai 18. kesäkuuta 2013

Uudet ja semiuudet välineet!

Kesä ja aika aloittaa taas vaihteeksi se liikunta tosissaan. Kaivoin siis kaapista nämä...
 

...vanhat rullaluistimeni, suojat ja kävelysauvat, joilla ehkä voisin pysyä jopa pystyssä.
 
Ostettiin isän kans mulle myös tällaiset kivat kapineet.
Kaksi kappaletta 3kg kahvakuulia. Kyllä nyt kelpaa ihmisen kuntoilla ja ehkä pienentää tätä mahaa viimein tosissaan, kun on välineet kunnossa! Näiden lisäksihän mulla on vielä pyörä, hyppynaru, ravistettava käsipaino, normaali käsipaino ja lenkkarit.
 
Ainoa vaan, että tänään tämä "tauti" otti uuden muodon. Kävin reipastahtisella lenkillä, ja kaikki ne paikat joista hikoilin, oli sen jälkeen täynnä punaista nokkosihottumaa. Näemmä siis vain ruoka ei aiheuta sitä oiretta, vaan myös hikoilu ja ties mikä muu, joka ei vain ole vielä selvinnyt :( Noh... Huomenna terveyskeskukseen verikokeisiin, torstaina lääkäri soittaa ja sen jälkeen varmaan tosiaan vielä allergialääkärille. Olen nyt 3 päivän kortisonikuurilla (huomenna loppuu) ja allergialääkettä saan käyttää tupla-annostuksella tarpeen vaatiessa.
 
En silti aio lopettaa kuntoilua, se iho-oire voi puhjeta, mut mulle ois nyt tärkeämpää saada nuo selkä ja vatsalihakset kuntoon, että skolioosista johtuvat selkäkivut vähenisi ja muutenkin jaksaisi paremmin. Jätän ehkä hölkän, pyöräilyn yms, väliin, mutta aion silti tehdä lihaskuntoa. Ja huomenna käyn testaamassa osaanko vielä rullaluistella.

1 kommentti: