sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Pari kerää lankaa

On pieni mahdollisuus, että mulla lähti lapasesta (pun unintended) lankahyllyllä. Saatoin ostaa 20 kerää Nepalia. Nyt ne pitäis vielä neuloa.

Arvaatteko mikä näistä tulee?


Kävin eilen myös Oulun seudun nörttitytöjen järjestämässä Julkineulomistapahtumassa Ainolan puiston kahvila Kiikussa. Oli kivaa. :)

Eilen myös juhlittiin Phoenixin tyttären E:n 2-vuotis synttäriä. Oli todella ihanaa nähdä taas kyseinen lapsonen. Ja Phoenixille kiitokset hyvistä tarjoiluista. 

Eilen hyppäsin myös rockin maailmaan. Jäälicityrokki. Burning point ja Battle Beast olivat ihan loistavia. Tapahtui myös harvinainen asia. Burning Pointin laulaja Nitte Valo sattuu olemaan Battle Beastin entinen vokalisti ja satuttuaan samalle keikalle Nitte kutsuttiin laulamaan yksi heidän vanhoista hiteistään duettona. Onnistuin myös yhyttämään Battle Beastin laulajan Noora Louhimon keikan jälkeen. Alkaa oikeasti musertavan kevään jälkeen tuntua siltä, että ehkä elämä vielä voittaa ja osaan taas nauttia asioista.


1 kommentti:

  1. Kiitos kun kävit, oli huippua! Harmi kun en tajunnut esitellä tarkemmin sua eräälle vieraalle, joka on kanssa himoneuloja. Ja Elpu kiittää lahjasta, joka on vielä vähän pelottava. :D

    VastaaPoista