lauantai 27. kesäkuuta 2015

Tuskaa

Erittäin hyvää iltapäivää täältä Helsingin Suvilahdesta. Tuskan päivä 2 on pyörähtänyt käyntiin pari tuntia sitten ja ilmastakin tuli varsin kaunis huolimatta aamupäivän kaatosateesta, joka pakotti allekirjoittaneen palaamaan takaisin hotellille hakemaan toiset sukat.

Eilen tuli hypittyä taas eturivissä ja jalat on nyt kipeät ja hartia myös, kun kannoin olkalaukkua koko päivän. Taidan tänään keskittyä hengaamaan uusi knalli päässä. Sain eilen jonkin asteisen auringonpistoksen ja vahingosta viisastuneena suuntasin Kamppiin ja Cybershopiin josta löytyikin sitten noin 30€ musta knalli.

Myös legginssit ovat Cybershopista. Hame on facebookin goottikirppikseltä, paita Michael Monroen keikalta, tennarit Itiksestä ja koru Monroen Kalevalakoru A star all heart.

Huomista varten ostin täältä Alice Cooperin kiertuepaidan. Saan juosta suoraan pyrkimään lavan eteen eikä tartte käydä tuota paitaa enää silloin ostamassa. Jos onnistun pääsemään eturiviin tai sen läheisyyteen niin mähän en siitä pisteestä liiku, vaikka maailma loppuisi.

Eilen myös yliopisto antoi kuulua itsestään. Työttömästä artesaanista tuli englannin opiskelija! :) Ei tullut taaskaan välivuotta koulujen väliin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti