lauantai 16. maaliskuuta 2013

Shoppailua

Käytiin äidin kanssa tänään Kärkkäisen sikapäivillä. Tarttuihan sieltä mukaan kaikkea kivaa ja hyödyllistä ja tarpeellistakin. Mentiin sinne siis alunperin ostamaan mulle lisää akryylivärejä, mutta mukaan tarttui oho hups vähän muutakin Sulo Vilenin tapaan: Kun halvalla sai.

Ne oikeasti ostoslistalla olleet maalit.
Lisäksi kolme maalauspohjaa.
Mukaan tarttui ylimääräisenä näin makea possun värinen pääkallokaulahuivi
Löydettiin sieltä myös juomalaseja 2kpl eurolla. Ostettiin sitten neljä. Otin yhden käyttöön ja loput laitettiin kaappiin odottamaan sitä, että muutan omaan kämppään.
Luonnollisesti toisella puolella on takapuolet. Possulaseja ostettiin kaksi ja niistä toinen on nyt siis käytössä. Nyt on siis tulevaan kotiin jo muutama juomalasi, lautanen ja kahvikuppi. Lautaset ja kahvikupit suurimmaksi osaksi mustaa Teema sarjaa, mutta mukana on myös kaikkia vuosien varrella kertyneitä mitä erilaisimpia kuppeja kissanpennuista ja koirista bändimukeihin (Aerosmith ja Alice Cooper). Löysin eräältä sivustolta tyyliini sopivat talouspaperitelineen ja pyyherenkaita. Katsokaa vaikka, voisko olla enemmän mun tyyliä!

Samassa verkkokaupassa on myös aivan mun tyylisiä pyyheliinoja, pussilakanoita ja kaikkea! Ja ihania pöytälamppuja jotka on siis pallo lohikäärmeen siipien välissä ja luurangon kädessä jne. Voi olla, että tuleva sisutukseni on aika lailla Draconian tuotteita, eivät ole suurin osa edes mitenkään älyttömän kalliita ainakaan goottikamaksi. Harvassa on Suomessa kaupat, jotka edes myy goottisisustukseen asioita.

Takaisin asiaan: Kärkkäiseltä mukaan tarttui vielä harmaata seiskaveikkaa ystäväni poikaystävän villasukkiin.

Käytiin illemmalla vielä äidin kanssa Siwassa ostamassa aineet muffineihin, joita ajattelin huomenissa leipoa ja sillä reissulla löydettiin mulle vielä ihan mahtava kangaskassi.
Kiroileva Siili kassi Tyttösiilin kuvalla. Siili on ihana <3

Tänään oon myös maalannut sen joskus esitellyn kissamaalauksen loppuun. Annan sen ehkä siskoni matkaan, kun hän tulee ensi viikonloppuna käymään kotona. Siskon poikaystävän kissahan tuossa komeilee.

Pimeässä on vaikea ottaa kuvaa tummasta työstä, salama heijastuu maalipinnasta. Tausta on vaaleaa violettia, ei oikein näy kuvassa. Pitää ottaa parempi päivänvalon aikaan.

Nyt vois vielä vähän siivoilla ja katsoa 21 Jump Streetin ykkös kautta DVD:ltä. Eka levy on katsottu, vielä 3 katsomatta. Tilattiin se korvaavana tuotteena sieltä discshopilta kun se edellinen tilaus meni pieleen. Lisäksi tilattiin yks Ozzy paita. Miesten S kokoa, mulle täysin sopiva. Suurin osa mun bändipaidoista taitaa olla miesten paitoja jos tarkkoja ollaan.



3 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä teit sikapäiviltä :)
    Nuo lasit on ihania, minäkin huolisin tuollaisia :)

    VastaaPoista
  2. Siis loistolöytöjä!
    Ottaisin minäkin kaikkea, varsinkin nuo seinätelineet.
    NIIN HIENOT!
    Ja siilikassi :)

    Nyt vaan sormet ristiin ylioppilastodistuksen tullessa...
    Toivottavasti meni hyvin!

    VastaaPoista
  3. Teitpä hienoja löytöjä, lasit on aivan ihastuttavat.

    VastaaPoista