tiistai 4. joulukuuta 2012

Luukku 4

Hyvää pimeää ja hyytävän jylmää joulukuun neljättä.

On kyllä oikeasti ihan luvattoman alhaiset lukemat nyt pakkasmittarissa -23,6C. Saanko alkaa muumiksi ja mennä talviunille? Seisoin aamulla puoli tuntia tuossa kylmyydessä odottamassa bussia koululle. Ei ollut kivaa ei.

Viimein koululle päästyäni sain havaita koulumme alkaneen valmistautua jouluun.Huomenna siellä olisi tarkoitus olla ylioppilasjuhla/itsenäisyysjuhla johon varmaan taas tulee paikalle myös sotaveteraaneja. Mä en aio paikalle jäädä, mulla loppuu koulu kaksi ja puoli tuntia ennen juhlan alkua.

Kuka osais opettaa koiralle miten sisään päin avautuva ovi avataan? Se oli saanut itsensä jumiin makuuhuoneeseen, kun oli urpo työntänyt oven lähes kiinni ja ulvoi siellä, kun tulin kotiin.


                                                                       Minun höperö

Palataan asiaan huomenna! Muistakaa katsoa joulukalenteri kakkoselta kello 17:54, pukilta on mennyt muisti. Ja osallistukaahan arvontaan luukussa 2 :)
3 kommenttia:

 1. Voi koiraa, laitppa oven kahvan naru ja opeta koiraa vetämään ovi auki narun avulla, naruun voi aluksi laittaa vaikka koiran mieli lelun, jotta ottaa sen mielellään suuhun, ja sitten vaan reenaamaan, kehuja ja nameja palkaksi.

  idea on ihan ok.mutta ei mei koira suostunu ees leluunsa koskemaa:)) ehkei mei tolleri ole niitä välkyinpiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se tuo meiän lapparikaan oo se penaalin terävin kynä :D

   Poista
 2. Komea kuusi,tulee niin jouluinen olo, kun sitä katsoo :)

  VastaaPoista