perjantai 7. joulukuuta 2012

Luukku 7

Hyvää iltaa vaan kaikille. Joulukuu sen kun etenee. Mä odotan ensi viikonloppua, kuin kuuta nousevaa. Rakkain ystäväni Nastolasta tulee kylään Tapaan taas ihanan Tarja Turusen keikan jälkeen. Ikävä on jo kova, huomenna tulee tasan vuosi siitä, kun viimeksi tapasin Tarjan ja tän ystäväni ja ootan kyllä ihan intona, että pääsen heitä taas halaamaan :) Tarjalle ja Tarjan tyttärelle on jo joululahjat kehiteltynä. Tarjalle teen korun, kuten viime vuonna ja vauvalle junasukat. Juuri äsken tv haastattelusa Taja paljasti 4 kuukautta vanhan tyttärensä nimen, Naomi Eerika Alexia Cabuli Turunen.

Mutta asiaan.

Pystytin joulukuusen päämajaan.Kaunista jos minulta kysytään. Tosin vaatekaapin hengari puolisko on nyt poissa käytöstä loppiaiseen, mutta väliäkö tuolla.

Lupasin kalenterin alussa ottaa videota päämajasta, kun se on joulukunnossa.  Tässä tulee.
Tältä näyttää Haltiapolun päämajassa jouluna :) Vaihdoin siis tänään myös huonekalujen järjestystä juurikin ystäväni vierailun vuoksi, pitää saada toinen sänky mahtumaan tuohon viereen. Nojatuoli lähtee siinä vaiheessa. Työtuoli lähti jo. Istun sängyn laidalla ja kone pöydällä edessä ja koetan yltää näppikselle :D

Oikein rauhallista iltaa kaikille. Hyvää yötä.


3 kommenttia:

 1. Ihmettelin... :O
  Vaaleanpunaisia seiniä !
  Luulin että sinulla on tummaa !

  Kauniin kuusen olet jo koristellut.

  Hyvin on kynttilä pysynyt aikataulussa :)

  VastaaPoista
 2. Oikein mukavaa viikonloppua sinulle ja ystävällesi

  VastaaPoista
 3. Ihanan värisiä joulupalloja kuusessa!

  VastaaPoista