tiistai 29. tammikuuta 2013

Ihan syötävää siitä tuli

Ihan syötävää ruokaa tuli. Ehkä olis enemmän saanut olla currya ja riisit ois saaneet olla vähemmän raakoja, mutta kylllä sillä nälkä lähti :)  Tältä se näyttää.

Tein eilen leluja eläimille pari vuotta sitten tekemästäni velour bolerosta jääneistä tilkuista. Nellille tein tällaisen.


Siskoni kissa Helmi puolestaan saa tällaisen. Ehkä sillä saa leikkiä myös Rontti, Milla ja Elias (muut kissat), mutta Helmi tykkää kuulemma palloista kovasti.Käytiin äsken Nellin kanssa ulkona tekemässä lumiukko. Laitoin nenäksi porkkanan, mikä porkkanoista pitävän koiran mielestä on ihan ruuan haaskausta.
 
Nyt maistuu kuuma kaakao tosi hyvältä :) Kohta jatkan siivoamista, käänsin huoneeni ja koko kämpän ylösalaisin etsiessäni mekkipussia jota ei löydy mistään. Pitää toivoa, että se on koululla. Näin sen viimeksi perjantaina, enkä muista yhtään mihin olen sen laittanut. En muista edes oliko se mukana koulussa vai ei. Siinä on kaikki mun meikit ja pari oikeasti tarpeellista rasvaa. Alkaa taas kyynärtaipeet  ja silmäluomet olla melko kutisevat ja kuivat ja punaiset kun ei ole nyt kortisonia ja sitä silmille tarkoitettua rasvaa jotka on talvella ihan pakollisia mulla just tämän välttämiseksi... Mutta anyway... Viiden aikaan painun taas rääkkäämään itseäni kuntosalille.

1 kommentti:

  1. Voi tuota Nelliä,varman lumiukon nenä vielä häviää parempiin suihin:) Hauska kuva.

    VastaaPoista