maanantai 7. tammikuuta 2013

Kokkausta

Oisko kellään pitää kokkikoulua uusavuttomalle? Tuli taas todistettua, että keittiö on mulle ihan väärä paikka.  Tein niin yksinkertaista ruokaa kuin spagetti ja nakit. Lähdin koulusta ajatuksella, että pahaa ruokaa, teen kotona itsejotain parempaa.

Noh... Laitoin kattilaan vettä ja odotin, että myös vedenkeittimessä oleva vesi kiehuisi. No sillä aikaa se nakkikattilassa ollut vesi ehti haihtua ja tuloksena kattila oli kuumalla levyllä tyhjänä ja sähisi aika ikävästi, kun kaadoin siihen viimein vettä. Seuraavaksi huomasin unohtaneeni spagetista suolan. Sain älynväläyksen ja lisäsin aromisuolaa spagettiin. En sano muuta, kuin että hyi helv... Mitähän tapahtuis, jos tähän lisäis vielä jotain maustetta... Broilerimaustetta ehkä?  Se kyllä toimii makaronin kanssa, mutta toimiiko myös aromisuolalla maustetussa makaronissa...  Lohduttaudun ajatuksella, että ei tää ainakaan voi enää kovin paljon pahemmaksi mennä.

Edit: Nyt mulla oli levy päällä ilman kattilaa tms. siinä levyllä. Ei tuu nyt mitään...

Edit 2. Katsoin äsken parasta ennen päiväyksen, koska ne maistui oikeasti todella kamalalle. NO onko ihme. Päiväys mennyt 1.2.2012. Mää syön eilen tehtyä pannaria lounaaksi tänään.

5 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Enkö! Onneksi mulla ei ole ruokittavani muita, kuin itseni...

   Poista
 2. Anteeks, mut mie nauran. Tulee muistoja mieleen, omasta nuoruudesta..lihapullat kävi glof palloista jne.
  Tekevälle sattuu ja tekevä oppii.:))

  VastaaPoista
 3. Ei sitä kukaan voi kaikessa hyvä olla :)

  VastaaPoista
 4. Ruoanlaitto on siitä mukavaa puuhaa, kun ei koskaan tiedä mitä unohtaa tai laitaa liikaa:)))

  VastaaPoista