lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulusta selvitty

Joulu tuli ja joulu meni. Onko kaikki toipuneet? Mä olen ja ilokseni voin todeta, että sain pidettyää syömisenikin kohtuudessa, vielä ois laihdutettavaa. Puntariin tässä asiassa ei voi luottaa, lihakset kasvaa ja puntari näyttää hieman enemmän kuin ennen, mutta mittanauha näyttää pienempää lukua ja saan käteni alareiteni ympäri helposti :D
 
Minä suuntasin eilen päiväksi Rovaniemelle ja löysin juna-asemalta sovitusti muruni Hennan kihlattunsa ja kihlattunsa veljen kanssa. 
Käytiin Napapiirillä joulupukin pajakylässä ja pyörittiin kaupungilla ja käytiin myös kiinalaisessa ravintolassa toteamassa, että ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Henna antoi mulle parhaan joululahjan ikinä: Monroen uuden levyn! Soi just nyt täällä. Omat lahjani heille olivat
Metsatöll pipo murulle

Villasukat murun miehelle
 
Tänään sain sit työharjoittelupaikan yhdeltä kirpputorilta ja ostin akateemisen alesta Hanoi Rocks kirjan vajaalla 9 eurolla.
Kuvasaldoa kahdelta päivältä.
 
Mun muru <3
 
Paras lahja ikinä <3 
 
Löytöjä.

1 kommentti:

  1. Tulin piipahtamaan, kun löysin kommentin blogistani. Pakko oli kommentoida tänne vähän aiempaan viestiin, sillä Hanoi Rocks on ollut mulle kaikkien aikojen tärkein ikinä. Olipas hauska 'sattuma'.

    VastaaPoista