sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Luukku 1

Here goes, Haltiapolun joulukalenteri luukku 1. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, vai miten se sanonta menikään? Olen jo pari joulua halunnut tehdä keittiön ikkunaan neulotun valokranssin ja tänä vuonna tartuin tuumasta puikkoihin ja neuloin sen kranssin!
TADAA! Eikö ole hieno?
 
Lankana oli valkoinen Novitan Rose. Valot ovat kellertävät, mutta kuva kyllä nyt valehtelee sen vähän turhankin keltaiseksi. Tukirakenteena on tavallista kanaverkkoa, jonka muotoilin ympyrän muotoiseksi putkeksi.
 
Sytytin valot myös omaan huoneeseeni. Vanha joulutähteni joka on ollut ikkunassani ties kuinka monena vuotena ja viime vuonna ripustetut jouluvalot joiden alas ottamiseen olin liian laiska.
 


 
Käytiin tänään äidin kanssa myös perinteisillä MLL:n naisten joulumessuilla Oulun Pohjankartanossa. Ostin sieltä kaulakorun tekstillä KEEP CALM AND CARRY ON.
 
Jatkossa Kalenterissa tulee olemaan myös viime vuodelta tuttu kalenterikynttilä, olen tällä hetkellä Oulussa ja en viitsi sytyttää kynttilää vielä ettei sydän katke akun huomenna pakkaan sen laukkuuni viedäkseni sen Kalajoelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti