keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Luukku 18

Joululoma aloitettu ja keikan jälkeinen hymy edelleen naamalla. Olen virnuillut yksikseni pari päivää jo. Miten jonkun yhden ihmisen näkemisestä voi tulla näin hyvälle tuulelle? Mua on ahdistanut koko syksyn, mutta se ahdistus katosi jonnekin taivaan tuuliin Tarjan kainalossa. Ehkä se oli se, että näki rakkaan ihmisen vuoden jälkeen. Tarjalla on ihmeellinen kyky saada olo paremmaksi oli se mikä tahansa. Tosi vaikea kuvailla sitä sellaisille, jotka eivät ole käyneet hänen konsertissaan, mutta hänestä vain jo lavalla huokuu sellainen energia, että kaikki muuttuu paremmaksi heti. Henkilökohtaisesti tavatessa se on vielä voimakkaanpaa. Kuulostan varmaan ihan seonneelta? :D

Mietittiin tänään murun kanssa, miksi me ihaillaan Tarjaa niin paljon. Tultiin siihen tulokseen, että se on sen uskomattoman äänen lisäksi se sisäinen kauneus ja hyväntahtoisuus. Koko paketti.

Eikö tämä hymy sano jo aika paljon.

 
Sain aikaiseksi kuvata Tarja kokoelmani. Tai no, yksi juliste puuttuu.

Takarivistä alkaen myötäpäivään Act 1 live CD, Harus joulu live CD, muki Tarja logolla, Harus live DVD,  Victim of ritual limited edition single (julkaistiin vain 3000 kopiota koko maailmaan, enempää ei ole tulossakaan), Winter Storm special 2 disc edition, What Lies Beneath 2 disc edition, Henkäys ikuisuudesta joulu studio albumi vuodelta 2006,  Act 1 live DVD, seinäkalenteri vuodelle 2014. Keskellä tämän vuoden kiertueen juliste. Nimmarit on jokaisessa levyssä + kalenterissa.  


Kaksi My winter storm julistetta, kolme nimmaroitua korttia, kehystetty nimmari ja pari kivaa kuvaa muuten vain. Tuolle seinälle tulee vielä Colours in the darkin juliste ja se kiertuejuliste. Koetan niihinkin joskus hankkia nimmarit.

Jouluisiakin juttuja on taas valmistunut, mutta kuvaan ne huomenna päivällä, kun ei ole ihan yhtä pimeää.

En osaa nyt etsiä tätä ensimmäistä videota,joten laitan sen linkkinä. Paras musiikkivideo ja yksi parhaista kappaleista Tarjalta. 500 letters kertoo osittain totuuteen pohjautuen ahdistelijoista joihin Tarja on joutunut pyytämään myöskin virkavallan apua.

Ja tämä jo muutenkin äärettömän kaunis kappale Untill silence vielä kauniinpana akustisena versiona.

 
Hyvää yötä ja olkaa kiltisti. Jouluun on enää viikko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti